BREAD.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Mådde inte alls bra imorse, så jag passade på att vila, lika bra det så jag blir helt frisk nångång. Det fick bli en riktigt bak-dag, då jag har bakat två sorters bröd idag. Ett rågsurdegsbröd och ett glutenfritt gott bröd gjort på bland annat fetaost. Bjuder på recepetet nedan!
 
 
Ingredienser
50 g Apetina eller annan feta ost
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
 
Gör så här
Mosa osten väl.
Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop noga.
Tillsätt bakpulver och fiberhusk och rör noga igen. Låt degen svälla 10 minuter.

Rulla 6 små bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Baka ca 20 minuter i 200 graders ugn.
Låt kallna helt på plåten innan du rör dem.
 
TIPS: Jag penslade bröden med olivolja och strödde på hackade mandlar =)

Kommentarer
Postat av: torsten

HAHHAHA ååh denice <3

Svar: Det här kommer bli en matblogg tillslut!
denicem.blogg.se

2012-08-30 @ 00:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback