BILDER FRÅN I FREDAGS.


Mötte min efterlängtade Louise efter jobbet som jag inte hade träffat på över en månad...


Åt grekiskt och vandrade runt på söder


Sen satte vi oss på Pizza Hut och beställde cola och vitlöksbröd


mmmm cola

LIFE AS WE KNOW IT.

Äsch, nu bojkottar jag Sverige matchen och ska istället kolla på film med lite jordgubbar... upp och jobba igen imorgon vid 11!


haha en bild från en av mina första fotbollsmatcher när jag var en liten plutt

MONEY MONEY MONEY

wihooo, fick mer i lön än vad jag egentligen skulle få :D


INSTAGRAM.

Åh, idag var det min allra sista dag på kommunjobbet ♥
Vi rensade rabatter hela dagen och sen fick vi tårta, cider och ett biokort laddat med 100 kr (och självklart själva lönen hehe), wiiie.
Imorgon är jag ledig och på onsdag står jobb på schemat igen, Konsum väntar på lilla mig. Måste repetera en del grejer inför jobbet eftersom jag har glömt bort hur man gör vissa saker, men det ska nog gå bra.

INOM EN SNAR FRAMTID...

... blir förhoppningsvis denna finfina kamera min :D


VÄLKOMMEN TILL MITT LAND

Nu är jag hemma efter en skön och lugn vecka på landet i Värmland.
Det var förmodligen sista gången på landet eftersom vi ska sälja det... men om vi får det sålt så ska vi köpa en segelbåt istället, wiiie.
Jag tog tåget till landet förra lördagen och sen dess har jag hälsat på lite släktingar, kört bil ute på vägen för första gången (läskiiiigt) och ätit våfflor på våffelkaféet. Det finns inte så mycket i Skillingmark med andra ord - våffelkaféet och världens minsta Konsum, typ. Men det är mysigt!

Imorgon ska jag upp och jobba min sista dag på komunjobbet och sen på onsdag & fredag ska jag jobba lite på Konsum. Heidooo så länge!