UPDATE

Länge sen jag bloggade nu...
Imorgon är det min sista dag på jobbet, wiiiiie. Har varit hemma själv sen i måndags, väldigt ensamt men samtidigt ganska skönt... tråkigt bara att typ alla vänner har roligt på Peace & Love.. dålig tajming.
Det enda jag gör på dagarna är att jobba 6 timmar, duschar, lägger mig i soffan och glor på tv med mina "needs" vindruvor, ramlösa och sesamkakor. Kvällen brukar avslutas med en film. Kul liv va? Ganska enformigt.
På lördag morgon tar jag iallafall tåget ner till landet i Värmland, ska bli skönt.

hörs hörs hörs.

THE RAINDROPS ARE FALLING DOWN.Idag har jag vandrat runt i regnet med dessa två töntar inne i stan. Fick med mig en finfin och mysig tröja från bikbok. På vägen hem klev vi av vid centrum och tog en fika!

Over and out.

RANDOM PICS.

hej på er!!

MIN VARDAGLIGA UTSTYRSEL.
Såhär finklädd går jag runt varje dag i veckan, såå fiiint.

LIMITLESS.En film jag starkt rekommenderar: LIMITLESS
Är nu inne i en period där jag har en stor crush på Bradley cooper hehe... har kollat på typ alla filmer och intervjuer han är med i.. lite besatt.

Go n' see Limitless!

SÖNDAGS.JORDGUBBAR ♥

SOMMARJOBBET HAR BÖRJAT.Igår började jag sommarjobba,
och herregud vad min kropp är förstörd.
Mina arbetsuppgifter hittills har varit att måla en vägg och en jäkla massa pelare. Jag kom knappt upp ur sängen imorse, så ont hade jag i min stackars rygg :(
Jag känner på mig att dessa 3 veckor kommer gå väldigt långsamt, men man får väl bita ihop...

MY THURSDAY.


Efter Martas student mötte jag upp bästa Louise som jag inte hade träffat på över en månad, sjukt!!
Vi gick direkt och köpte grekiskt (det självklara valet) och sen vandrade vi runt och la oss i solen och pratade. Efter det åkte vi in till stan för att sätta upp lite Peace and Love affischer. Galet vad mycket studentflak det var. Åååh om ett år är det min tur, äntligen!

Imorgon är det skolavslutningen, LOOOOOV :D

CRAZY SHOES


Hur fan kan kvinnan gå i dessa skor?! don't get it...

Snart kommer mamma hem med sushi och då ska det gottas!
Var förbi en sväng på jobbet och gjorde lite olika utbildningar på datorn i 2 timmar.. tråkigt var det, men skönt att ha det gjort. Sen mötte jag malin i skolan och vi rensade våra skåp och lämnade tillbaka böcker. På fredag är det äntligen skolavslutning!

Josse ringde förut och bjöd över mig till henne för bullar och saft i solen, härligt. Vilket konstigt väder det var idag förresten - varmt, kvavt, regn, sol... svårt att klä sig rätt.
Imorgon ska jag förmodligen förbi Martas skola och gratta henne då hon tar studenten, får se hur jag gör. Det jobbigaste är att jag måste köpa en blomma/gosedjur till henne och jag har 36 spänn på kontot, score! Annars skulle det inte sitta helt fel med att sola hela dagen.

MALINS IPHONE


LÖPRUNDA.Var ute och sprang 5,7 kilometer ikväll!
Mitt mål var att springa på ungefär 40 minuter, and I made it! Jäkligt jobbigt var det dock...

Nu ska jag kika på Desperate housewives avsnittet som jag missade i tisdags och sen ska jag sova. Ska upp och jobba vid 10 imorgon!