KORT SKÄRPEDJUP- Foto A uppgift

SUNSETLedig idag. Naturkunskapsprov imorgon...har jag pluggat? Svar nej. Varför? Datan och tv:n är viktigare. Det går så hiiiimla bra i skolan för mig just nu :))

YESTERDAY - EMILIA 18 ÅR!

image description image description image description

Igår var det firande av Emilia som äntligen fyllde 18 år!
Det blev mat och förande hemma hos henne och sen drog alla vidare till Laroy. Löningshelg så det var sjuuukt mycket folk ute, svettigt och trångt.. men kul var det! Dansade i klackar hela natten så nu är mina ben och fötter helt döda. Nattbussen kom inte när den skulle så vi var tvungna att vänta en halvtimme extra, suuurt... träffade josse på bussen så jag fick sällskap hela vägen hem, det gillas!
Nu taggar vi till nästa helg då det blir firande av ett till födelsedagsbarn, eller hur Sofie? :D

LATEST.

image description image description

image description image description

- Bilder från igår/idag

MIN DAG TRALALALALAÅkte hem till Sofie med malin efter skolan. Där klippte jag min lugg lite och sen kom Emilia och färgade sin utväxt. Vid 5 åkte vi hem med the car (har både en privat frisör och en privat chaffuör hehe, lyx!) och sen åkte vi vidare till Pizzera Hörnet där vi delade på två pizzor, smaskens!

Imorgon är jag ledig, very niiice. Ska möta upp Emilia i stan (Malin kanske möter oss senare) och leta klänningar till både hennes och Sofies birthdays. Hoppas vi hittar nåt för att jag har verkligen iiiingenting att sätta på mig annars, kul. Nej men vi har en deal om att vi ska gå i affärerna långsamt och titta noooga på alla plagg vi ser, typ. Om vi inte hittar en enda klänning i hela stan är vi sämst. Tjing tjong (meddelar om vi hittar nån klänning eller ej)!

NEW JACKET.Köpte den här svarta enkla kappan
för typ två veckor sen. Precis en sån kappa jag letade efter, tummen upp!
Från Topshop, 1099 kr.

And I Miss Your ginger Hair, And The Way You Like To Dress- Bilder fotade av Josse idag på fotolektionen


LÖSHÅRET IS GOOONE!

Igår satt jag still på en stol i 2 ½ timme medan mamma tog ut mitt löshår. Jäklar vad tomt det känns på skallen, men ändå så otroligt skööönt. Det har blivit såå mycket tunnare men äsch, det stör mig inte så mycket. Hår växer. På torsdag ska jag till min privata frisör Sofie och klippa mig lite, men det blir verkligen inte mycket, bara mina lugg som har växt lite för långt...

LAST NIGHT