GOTT NYTT ÅR I FÖRSKOTT!

 
 
Bilder från förra nyår
 
Snart är det år 2013. Tiden bara flyger förbi och på måndag är det bara 2 veckor kvar tills vi sitter på planet mot varmare breddgrader, Thaiiiiland.
 
Mitt förra nyår blev väldigt lyckat (bortsett från att jag var tvungen att jobba kl 7 på morgonen dagen efter...). Jag, Amanda och Malin hade en middag hemma hos mig, gjorde drinkar och dekorerade lite festligt. Sedan bar det av enda bort till Bromma där det vankades fest med egen dj, dansgolv och öppen bar, niiice. Kunde inte blivit mycket bättre.
Det här året blir det middag hemma hos mig igen med Malin, Amanda och Sofie. Sen åker vi till en fest i Älta där Jessica kommer hålla hus =) Hoppas på ännu ett lyckat nyår! God fortsättning allesammans där ute!

BACK IN THE DAYS

1. Jag och Sara hemma hos mig 2008. 2. Jag och Sofie i hennes gamla lägenhet i stan, sommaren 2008 tror jag. 3. Jessica som en väääldigt blond tjej haha. 4. Malin och Sofie i 7an, sötisar!
 
Haha hittade några gamla bilder på min allra första blogg jag skapade. Hade helt glömt bort den bloggen tills jag kom att tänka på den häromdagen. Sjukt roligt att kolla igenom arkivet!

UPPDATERING OM LIVET

1. Lagade pannkakor själv för första gången i mitt liv (!) hos Louises systers lägenhet på Kungsholmen som Louise har bott i under några veckor. 2. Lilla söta pepparkakan som sjöng så fint i Luciatåget på förskolan. Jag och Louise åkte dit och kollade på morgonen =). 3. Malins bajskorv på McDonald's haha. 4. Min favoritsallad på Panini på Malins jobb, sååå god!

Det blir en hel del matbilder på min Instagram har jag märkt hehe..
Idag är det 18 December och det närmar sig julafton, om mindre än en vecka, mysigt! =) Vi ska fira med hälften av släkten hos min kusin vilket vi aldrig tidigare har gjort så det ska bli kuuuul (berätta mer...).
Har varit sjuk sen i lördags, tur att jag är det INNAN jul och nyår iallafall. Feber hade jag i söndags och snoret bara rinner (heheh fräsch brud).. måste seriöst snyta mig var femte minut, börjar få skavsår i näsan tror jag.
 
Idag var jag iallafall tvungen att klä på mig och ta mig ut i kylan eftersom jag hade tid hos tandläkaren igen. Den här gången för att laga ett hål, aj aj aj. Men nu är det avklarat så det känns skööönt. Hann precis laga hålet innan det börjar kosta.. kommer aldrig ha råd att gå till tandläkaren i framtiden, sjukt dyrt.
 
Nu sitter jag här i min säng med en mun som är halvt bedövad som gör att jag pratar/skrattar helt snett med munnen, charmigt. Tror jag väljer att stanna inne hela dagen, kolla filmer/tv-program, dricka massa te, äta apelsiner och helt enkelt göra mitt bästa för att tillfriskna. Vi hörs när vi hörs! =)