FÖRSTA SNÖN

 
Första snön föll ner idag lagom till december och juletider, perfect timing! Älskar december och allt som har att göra med julen, så mysigt!
Fick för mig att ta en kort promenad i vintermörkret efter middagen.. tanken var mysigare än vad verkligheten visade hehe.. men skönt var det iallafall att lyssna på bra musik och bli av med rastlösheten.
 
Imorgon åker Emilia till Asien i två-tre månader.. nästa gång vi ses är i Thailand i januari. Kommer kännas sjukt skumt att träffas där nere haha men gud vad kul det kommer att bli. Inte långt kvar nu, december rinner alltid förbi så snabbt och poff så är det redan januari! Efter Thailand blir det att söka jobb som en GALNING, är så trött på att vara arbetslös...

MÅNDAGSMYS!

 
Igår mötte jag upp min lilla Louise och vi hängde på Panduro i två timmar haha... lätt att fastna där då det finns så jäkla mycket smågrejer att kolla på och man får massa nya idéer hela tiden. Jag har nämligen bestämt mig för att scrapbooka en receptbok till min mamma och pappa i julklapp. Ska bli intressant hur det blir... kreativa Denice (not..). Det var länge sen man gjorde någon personlig och egengjord julklapp så det ska bli lite kul.
 
Efter Panduro bjöd bästa mig på en te på Muggen, stammiscaféet, och sen gick vi hem till henne och åt middag - grillad kyckling med sallad och massa turkisk yoghurt (standard haha). Till efterrätt - glass och godis hehe, måndagsmys!

I'M BACK!

Bild från en av alla fotodagar i gymnasiet
 
Hej hej heeej!
Glömmer bort att jag har en blogg ibland... men det är så mycket roligare att blogga om man har några bilder att visa men på sistone har det varit dåligt med fotandet.. ska bli bättre, PROOOMISE!
 
I helgen var det middag hos Emilia då hon åker till Asien i två-tre månader nästa vecka! Vi ska ju dock möta upp henne sen i Thailand så vi är inte borta från henne så länge :D 55 dagar kvar...

LÖPARKNÄ...?

Sedan cirkelgymmet i fredags då jag gjorde massvis av knäböj och utfall med vikter har jag haft svinont i knät när jag bland annat går ner för trappor, springer på löpbandet osv. Innan träningspasset tidigare idag har jag inte haft ont på 2-3 dagar så jag kände för att testa mina gränser lite hehe och jag sprang en halvtimme på löpbandet.. dum gjort av mig eftersom jag nu ÅTERIGEN har fått ont i knät..!
Har googlat runt (som jag alltid gör när nåt är fel haha) och jag tror jag har drabbats av ett s.k "löparknä". Känns iiiiinte bra alls. Ska nog fixa en tid hos kiropraktor/sjukgymnast så jag får tips på hur jag kan bli av med värken. Har även googlat fram lite stretchövningar och andra balansövningar som jag tänkte utföra varje dag nu.
 
Inte en jävel kommer läsa igenom texten ovan haha, men kände bara för att skriva av mig nånstans...
 

BIOMYS - TAKEN 2

 
Ikväll blev det biomys med tjejerna!
Vi såg Taken 2 som var riktigt bra, så den rekommenderas till alla er där ute i världen!
 
Nu ska jag släcka lampan. Imorgon ska jag träffa Josse och efter ska jag åka iväg med familjen och tända ljus på gravarna och senare blir det träning =)

FRIDAY NIGHT

 
 
Hallå fredag!
Efter avslutat styrkepass på gymmet väntade en middag bestående av en alldeles homemade burger! Jag bakade brödet som blev suuuper och pappa stekte burgaren så bra så bra. Det satt fint i magen haha är lite väl mätt kanske, men det hör till när man äter hamburgare!
 
Nu sitter jag framför tv:n och kollar på X-factor. Äntligen börjar deltagarna bli bra... har väl kollat på 1-2 avsnitt tidigare och då har jag varit tvungen att byta kanal hehe..