LONG TIME NO SEE.

 
Heeej!
Nu var det ett jäkla bra tag sen jag bloggade. Jag tycker ju att det är så kul, men det glöms lätt bort tyvärr.
Så vad har hänt i mitt liv på sistone? .. Jo, i början av Oktober fick jag äntligen ett jobb. Jag jobbar numera på Coop Nära här i Tyresö och trivs som fisken i vattnet. Underbara människor och härliga stammiskunder som gör en glad, det uppskattas! Jag såg att det var nån där ute som lämnade en kommentar och frågade hur det egentligen blev med Ben&Jerry jobbet. Det känns som en evighet sen, men det blev iallafall inte av att jag började jobba där då det blev massa strul med chefen som var en aning knäpp i huvudet. Jag sa tillslut ifrån och bestämde mig för att söka annat jobb. Det var inte lätt att tacka nej till ett jobb då jag hade varit arbetslös tillräckligt länge, men idag är jag glad att jag inte hoppade på det tåget.
 
Imorgon väntar jobb 8-15 och senare på kvällen blir det familjemiddag då brorsan kommer över. Andra advent imorgon! Galet vad tiden går snabbt...

KÄRT ÅTERSEENDE.

 
 
I lördags hade jag och Josse turen att äntligen få träffa Ämma efter många månader ifrån varandra <3
Vi fikade på Espresso House, pratade om allt mellan himmel och jord, och shoppade tillsammans med halva Stockholms befolkning. Tiopoängare! 

EN KVÄLL I SEPTEMBER.

En sen septemberkväll drack vi vin hos Emilia och hade det trevligt
 

Och tog massa obligatoriska spegelbilder innan vi skulle gå ut
 

Vi satte oss på en random Vikingabar på söder och drack öl. Sen anslöt Emilias bror och hans vänner till sällskapet och vi gick sedan vidare tillsammans till Biljardpalatset.


Jag var grym och prickade massa biljardkulor (!!). Annorlunda men rolig kväll då vi spenderade tiden med något vi aldrig annars brukar göra... :)