THAILAND, snart kommer vi!

 
 
 
På måndag sätter vi oss på planet mot varma vackra Thailand! :D
Äntligen är det snart dags, som vi har längtat hela hösten och halva vintern... tre underbara veckor utomlands med underbara vänner, kan det bli bättre?! Ska bli otroligt roligt och skönt att komma iväg iallafall. Nu när det börjar bli lite kallare i Sverige så känns det ÄNNU bättre att få åka till varmare breddgrader.
 
Det här bli nog det sista inlägget innan vi åker. När jag kommer hem igen blir det uppdateringar med massa massa bilder från resan, så det kan ni se framemot mina 5 läsare om dagen!
Imorgon ska jag träna styrka på morgonen (hur ska jag klara tre veckor utan träning? ...) och sen efter lunch bär det av mot Ikea med mamma där hon skulle handla lite allt möjligt. På söndag har jag tid i tvättstugan och sen måste jag förstås packa klart allt inför resan.
 
Vi hörs när jag är hemma, 7:e februari! So loooong ♥

HEALTHY PANCAKES

 
Gjorde världens godaste plättar till middag idag!
8 plättar
1/2 dl dinkelmjöl fullkorn
2 msk mjölk
1/2 dl lätt naturell yoghurt
1 ägg
 
Blanda alla ingredienser till en slät smet och grädda i lite olja. KLART! Nyttigt, snabbt, enkelt och gott! Serverades med min favvo-kombo: Keso, hallon, blåbär, bananskivor och kokosflingor på toppen =)

Rio De Janeiro - Del 5

 
Vi tog med oss Alicia till stranden Ipanema tidigt en morgon. Njöt av värmen, lekte i havet med vår lille boll, solade och fotade. SÅ härligt!
Mot kvällen gick jag och Louise ut för lite öl och drinkar. Jag var bara tvungen att lägga ut bilden på Louise och den skumma killen, hahahaha, garvar för mig själv här! Kvinnan på bilden när jag bär en hatt var så jäkla hög och försökte sälja på mig hatten haha.. och så kom det en gullig försäljare som gjorde superfina ringar till oss av en rostfärgad tråd =) Efteråt blev det en sväng genom marknaden och sen avslutades kvällen med lite popcorn!

Rio De Janeiro - Del 4

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här dagen tog vi tunnelbanan tillsammans in till stan och gick till en jättevacker park. Där lekte Alicia och Leticia för fullt, medan jag och Louise gick runt och fotade hur mycket som helst (fotonördar som vi är..) =)
Vi gick även till en lite mindre kåkstad som låg uppför ett berg. Jag hade på mig en "finare" klänning den dagen, haha kanske inte så passande när man går i ett sånt fattigt område men men.. jag skulle klätt mig annorlunda om jag visste att vi skulle besöka en kåkstad =) Men den var inte så trafikerad som "tur" var.
Efter den lille vistelsen åt vi en buffé som var hur god som helst. Älskar verkligen maten i Brasilien, underbart gott!