THE SCRIPT PÅ GRÖNA LUND ♥

Innan vi gick in på Grönan tog vi ett glas vin/öl på Oleary's precis utanför
 
Vi köpte varsitt åkband och åkte lite olika attraktioner, man blir som ett litet barn igen haha. Men samtidigt så kände man att det inte alls är lika roligt nu som man tyckte förr.. inte så konstigt kanske eftersom man bara blir äldre och äldre ;)
 
Taggar till med öl/cider på en bar precis vid stora scenen! Underbart väder blev det också, lagom till konserten. Helt klarblå himmel, så perfekt!
 
Vi träffade på Josefin på Grönan eftersom hon jobbar där =) dock försvann hon från oss under konserten för vi är ju helt galna i The Script och vill komma så långt fram som möjligt hehe.
 
Strax efter kl 20:00 kom äntligen efterlängtade The Script ut på scenen, lycka! ♥
 
Kan inte beskriva med ord hur jävla lycklig jag var under hela konserten, sjukt! Finns INGENTING som får mig att må så bra som detta underbara band!
 
Danny var lite smått galen på scenen
 
Danny sveper en flaska öl på fem sekunder haha! Efter 1,5 timme var konserten över... jag ville aldrig att den skulle ta slut :( Den här dagen/kvällen var en av de bästa på väldigt länge, inget kunde ha blivit bättre! Minnesvärt som tusan! Nu väntar jag bara på att höstens turnédatum ska komma så man kanske kan planera nån liten resa inom Europa för att se dom live igen :D

MIN MIDSOMMAR

Var klädd i en fin midsommarklänning och åkte ut med Malin till Svavelsö för att fira midsommar
 
Otroligt vackert var det på Svavelsö. Där vill jag ha sommarhus! Fina Malin väntandes på den tradionella midsommarlunchen =)
 
Supergod lunch! Ser ut som en enda stor röra haha, sill, potatis (som jag börjat gilla efter alla dessa år...), rädisor, ägghalvor, olika matpajer, en god röra och Malins mammas hemmagjorda knäckebröd mums!
 
Vid 3-tiden gick vi ner till ängen nedanför huset där alla samlades runt midsommarstången
 
 Jag och Malin dansade med alla vuxna och barn runt stången! När middagen var uppäten efter att ha spelat en omgång crocket med alla (sjukt kul ju haha) rullade vi hemåt med bilen och gjorde iordning oss inför kvällen. Vi bestämde oss för att ta cykeln till Älta för att möta upp Jessica på en fest där. Cykeln hatade oss och kedjan hoppade HELA tiden, helt värdelöst.. Så vi fick gå nästan hela vägen förutom i nedförsbackarna då vi rullade.. När vi äntligen kom fram till festen hann vi vara där i 10 minuter och plötsligt blev alla utkastade då det tydligen blev nåt bråk... så vi gick runt med ett gäng i Älta hela natten utan att komma in på nån fest haha fail. När klockan slog 3 satt vi på nattbussen hem (med cykeln..) och åkte hem till Malin och sov.
 
Vaknade upp hos Malin helt död imorse.. otroligt seg i hela kroppen och huvudet. Vi gjorde lite god frukost med hemmagjord granola (måste testas!) och smoothie till lunch medan vi har kollat på tv hela dagen i soffan.
 
Det var min midsommar!

CATCHIING UP

1. Fina Kungsträdgården när körbärsblommorna hade slagit ut.
2. Tog en lång kvällsprommis med Louise i stan, vackra Stockholm ♥
 
3. Lyx med jordgubbar hemma hos familjen Carlstedt.
4. Jag och pappa åkte in till Kungsan och firade att Sverige tog VM-guld i hockey!
 
5. En glad, lite konstig, tjej på morgonen efter att ha sovit hos Louise en natt.
6. Frukostpicknick på Mariatorget i solen, så mysigt!
 
Fan vad tråkig jag är som bara lägger upp Instagram-bilder som mina vänner ändå redan har sett haha... får skärpa mig på riktigt! Jag ska se till att det blir lite mer liv på bloggen, lovar. Men jag lovar inte NÄR, det får komma som det kommer helt enkelt. I'm out!

THE SCRIPT TILL GRÖNA LUND!!!

 
THE SCRIPT SPELAR PÅ GRÖNAN 27:E JUNI!! Alltså... jag tror ingen förstår hur lycklig jag är just nu, håller på att spricker av glädje!!! :D
Dom skulle egentligen spelat på Peace&Love men eftersom det ställdes in så har dom flyttat spelningen till Gröna Lund istället.
Det blir såklart jag och Louise som kommer stå längst fram och skrika oss hesa till varenda låt, åååh vad jag längtar. Det här kommer att bli helt jävla perfekt! Louise åker dessutom till Frankrike 2 juli så den här dagen kommer bli ett underbart avslut tillsammans innan hon lämnar mig! ♥