THE SCRIPT PÅ GRÖNA LUND ♥

Innan vi gick in på Grönan tog vi ett glas vin/öl på Oleary's precis utanför
 
Vi köpte varsitt åkband och åkte lite olika attraktioner, man blir som ett litet barn igen haha. Men samtidigt så kände man att det inte alls är lika roligt nu som man tyckte förr.. inte så konstigt kanske eftersom man bara blir äldre och äldre ;)
 
Taggar till med öl/cider på en bar precis vid stora scenen! Underbart väder blev det också, lagom till konserten. Helt klarblå himmel, så perfekt!
 
Vi träffade på Josefin på Grönan eftersom hon jobbar där =) dock försvann hon från oss under konserten för vi är ju helt galna i The Script och vill komma så långt fram som möjligt hehe.
 
Strax efter kl 20:00 kom äntligen efterlängtade The Script ut på scenen, lycka! ♥
 
Kan inte beskriva med ord hur jävla lycklig jag var under hela konserten, sjukt! Finns INGENTING som får mig att må så bra som detta underbara band!
 
Danny var lite smått galen på scenen
 
Danny sveper en flaska öl på fem sekunder haha! Efter 1,5 timme var konserten över... jag ville aldrig att den skulle ta slut :( Den här dagen/kvällen var en av de bästa på väldigt länge, inget kunde ha blivit bättre! Minnesvärt som tusan! Nu väntar jag bara på att höstens turnédatum ska komma så man kanske kan planera nån liten resa inom Europa för att se dom live igen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback