MITT LIV

1. Min standard frukost varje morgon. Har fått dille på havregrynsgröt, naturell yoghurt, 1/2 banan, hallon och lite linfrön, TESTA!
2. Blev bjuden på ett litet "event" på Taco Bar av Amanda =) Vi fick välkomstdrinkar, nachos med två dipper, en middag som bestod av nachos med köttfärs + sallad och en enchilada, och sen ett glas vin till det. Gott!
 
3. Jag och Louise hade en smått ovanlig och konstig lördagskväll ute i Husby. Vi hjälpte till på hennes mammas sysslings 50-års fest. Vi hjälpte till i köket och serverade lite mat!
4. En välkomstdrink till alla gäster som vi hällde upp
 
5. Det "största" som har hänt i mitt liv på sistone är att jag äntligen har fått ett jobb! Ska börja jobba på Ben&Jerry's nya café i Gamla stan i april. Så nu får alla pallra sig dit så fixar jag glass åt folket ;) Bilden är tagen på en Ben&Jerry's föreläsning i Solna som jag var och lyssnade på i 8 timmar. Tror aldrig jag har ätit så mycket i mitt liv haha. Det bjöds på frukost, lunch (lax med bulgur och fetaostsallad), en av Magnums nyheter för i år, och sen tillsist blev alla bjudna på en brownie som ska börja säljas i alla B&J caféer och sen tre kulor glass till det. Två av glasskulorna var nya B&J smaker, Peanut Butter Cup och Clever Cookies. Båda var supergoda! Peanutglassen smakade precis som Snickers.
6. När jag skulle hämta ut min nya iPhone 5 i centrum var det ett gäng kvinnor som delade ut rosor till alla tjejer på internationella kvinnodagen =)