JESSICA 20 ÅR!

Haha andra bilden... jag och Emilia försökte passa in på en restaurang på Stureplan
 
 
I lördags firades Jessicas 20-års dag på en restaurang inne i Sturegallerian! Det var gamla tjejgänget och några av hennes andra kompisar som kom dit =) Tyvärr hade vi två separata bord så alla kunde inte sitta tillsammans, men det var trevligt ändå! Jessica fick ett par Marc Jacobs örhängen i guld av oss. Det var så perfekt eftersom hon redan hade fått både en klocka och ett armband i guld från Marc Jacobs!
Efter middagen gick vi till Sturecompaniet som ligger vägg i vägg med restaurangen, men där var jag, Malin, Amanda och Emilia bara knappt en timme innan vi drog hem. Ingen var speciellt taggad på utgång... jag har ju inga pengar heller (får inte lön förens i juni), så det blir alltid nyktert för mig nu, vilket inte alltid är så himla kul hehe..

LATEST.

1. Mitt söta lilla kusinbarn när mitt andra kusinbarn Elvin spelade fotbollsturnering.
2. Frukost på balkongen i solen, helt perfekt!
 
3. Jag och Jessica i lördags på en restaurang när vi firade hennes 20-års dag =)
4. Solen solen solen, du är mycket efterlängtad!

SOMMARVÄRME.

 
Idag har det varit en helt fantastisk dag i Stockholm, riktig sommarvärme!!
Jag och Louise gick till Tantolunden och satte oss på en filt på en liten strand vid vattnet i solen och njöt till 100% av den härliga värmen. Jag tog med två matlådor med sallad + pasta till oss båda, och så köpte vi grillad kyckling och bubbelvatten som vi åt som en liten picknick =)
Sen tog vi vårt pick och pack och gick längs vattnet till Skanstull och sen mot medis där vi fortsatte att bara njuta av värmen, man måste ju passa på. Gick i linne hela dagen... åh låt detta väder hålla i sig lääänge!