ONE REPUBLIC.

 
 
Den 11 Mars såg jag och Louise One Republic på Fryshuset som var en av de bästa konserterna jag varit på!! Vi bokade biljetterna ganska spontant och hade absolut inga höga förväntningar, men efter konserten så var vi helt chockade över hur bra dom faktiskt var live. Helt otrolig konsert! Jag vill bara få chansen att uppleva samma konsert-lycka igen!

DJURGÅRDEN.

 
 
 
Djurgården är nog den delen av Stockholm som jag spenderar mest tid på när det är varmare ute och när solen kikar fram! Älskar att vandra runt där längs vattnet, ta en fika och bara njuta i solen. Exakt det gjorde jag och Emilia häromdagen när staden bjöd på strålande sol och massa härliga plusgrader. Vi gick från Slussen till Rosendals trädgård på Djurgården där vi stannade för en fika och prat. Om ni inte tidigare har besökt Rosendals trädgård så rekommenderas det varmt :)

CHERRYBLOSSOM

 
 
Det är så otroligt vackert i Kungsan när alla blommor slår ut och det bildas en rosa drömvärld ♥
Tänk om det kunde vara så färgglatt året om.. vad glad man blir av lite färg, lika fint varje år!
 
Idag passade jag på att umgås lite med mamma o pappa på min lediga dag på Djurgården. Det blev en långpromenad och sen tog vi båten tillbaka till Slussen där jag mötte upp Emilia och Jessica för en fika :) Efter det åkte jag och Emilia vidare till St: Eriksplan där det var dax att testa på Kickboxning. Sjukt kul, men riktigt svårt! Vill absolut testa fler gånger och utveckla tekniken så man får sig ett ordentligt svettigt pass ;)